Ota yhteyttä

Seksuaaliterapia

Seksuaalisuus on osa ihmisyyttä, koko elämän ajan.

Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapiassa pohdimme usein seksuaalisuuteen, parisuhteeseen ja seksiin liittyviä kysymyksiä. Seksuaalisuuden moninaisuus, ikääntymisen ja sairauden tuomat muutokset, oma identiteetti, parisuhteen kommunikaatiohaasteet, uskottomuus sekä porno- ja seksiaddiktio ovat teemoja, joita usein käsittelemme seksuaaliterapiassa.

Seksuaaliterapiassa on turvallista pysähtyä pohtimaan omia ajatuksia, tunteita ja tarpeita. Toimimme dialogisessa vuorovaikutuksessa, ja mietimme asiakkaan esiin nostamia kysymyksiä monesta eri näkökulmasta. Seksuaaliterapiaan voi tulla yksin tai kumppanin kanssa.

Muutamia esimerkkejä mitä käsitellään:

Yksilö 45 min/ 103 euroa ( sis. ALV)
Yksilö  60 min/ 133e ( sis. ALV)
Pariterapia 90 min/ 182 e (sis. ALV)

Tapaamiset etäyhteyksin teams- tai whatsapp-tapaamisina.

Me kasvamme ja kehitymme jatkuvasti. Toisinaan on hyvä pysähtyä miettimään mihin suuntaan.

Parisuhdetaitoja voi oppia

Parisuhde on parin suhde. Se on juuri sellainen, minkälaiseksi kaksi ihmistä sen tekevät omalla toiminnallaan. Monet parisuhteen haasteet kumpuavat ylisukupolvisista käytännöistä. Monikaan meistä ei ole saanut lapsena kasvatusta, joka olisi tukenut meitä ymmärtämään ja kertomaan omista tunteistamme ja tarpeistamme. Ei ole siis ihme, että parisuhteissa on vaikeuksia kommunikoida niin, että molemmat tulevat kohdatuksi omana itsenään. Pariterapiassa mietimme, minkälaista suhdetta pariskunta haluaa rakentaa ja miten se mahdollistuu. Usein pienet muutokset tuovat suuren ilon.

Toimivia kommunikaatiotapoja on hyvä opetella jo ennen kuin ne kasautuvat suuriksi ongelmiksi. Koskaan ei ole kuitenkaan liian myöhästä hakea apua. Toisinaan ratkaisemattomilta tuntuneet erimielisyydet saavat uuden merkityksen, kun niitä käy läpi ulkopuolisen terapeutin kanssa. Emme etsi syyllisiä, vaan toimivia ratkaisuja hankaliin tilanteisiin. Parisuhteessa molempien on saatava kokemus siitä, että on tärkeä ja tulee kuulluksi. Tähän pyrimme myös terapiassa.

Ota luottamuksellisesti yhteyttä.

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme, miten jatkamme.